Gündem
AKP’li vekilden görevini yapan polislere ağır hakaretler: İki polis de açığa alındı


Mersin Erdemli’de ihbar üzerine durdurulan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, kendisini neden durdurduğunu izah eden polisleri önce aşağıladı sonrası “Şerefsiz” diyerek hakaret etti. Yılmaz’ın devreye girerek 2 polisi Kurban Bayramı Arifesi açığa aldırdığı ortaya çıktı.
BOLD – Mersin Erdemli’de polis kontrol noktasında 18 Temmuz’da ihbar üzerine aracı durdurulan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, kendisini durduran polise hakaretler savurdu.
Polisin ihbar üzerine durdurulduğu söylemesine sinirlenen AKP’li Yılmaz, “Tükürüklerin aracın içerisine giriyor” diyerek polisi aşağıladı.
Kendisini durduran polislere “Şerefsiz” diye hitap eden AKP’li Yılmaz ısrarla kendisini durduran polisin ismini öğrenmeye çalıştı.
SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ CHP’Lİ VEKİL PAYLAŞTI
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır sosyal medya hesabından AKP’li vekilin polise hakaret ettiği görüntüleri paylaştı.
Başarır görüntüleri şu notla paylaştı: “Geçtiğimiz Kurban Bayramı öncesi, Mersin Erdemli’de bir polis uygulamasında AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, gelen ihbar üzerine kimlik sordukları için iki polisimize hakaret etmişti. O gün bunu gündeme getirmiştim. Ancak bu durumu AKP Mersin milletvekili Zeynep Gül Yılmaz yalanlamıştı. Bugün sizlerle paylaşacağım videoda, utanç görüntülerini göreceksiniz. AKP’nin gerçek yüzünü göreceksiniz” dedi.
POLİSLERİ BAYRAM ARİFESİ AÇIĞA ALDIRDI
AKP’nin gerçek yüzünün bu olduğunu söyleyen Başarır, AKP’li Yılmaz’ın Kurban Bayramına bir gün kala 2 polis memurunu açığa aldırdığını söyledi.
Olay sosyal medyada da gündem oldu. Hem AKP’li vekil ‘Zeynep Gül Yılmaz’ etiketi hem de ‘Polisimin Yanındayım’ etiketi gündemin ilk sıralarında yer aldı. Etiketlere on binlerce paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımlarda görevini yapan polislere hakaret eden Yılmaz’ın partiden ihracı ve milletvekilliğinden istifası istendi.
.
Polisim ; polis olarak görevini yapıyorPeki siz Vekil olarak görevinizi yapıyormusunuz ..??
AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz #polisiminyanındayım
#MilletArtıkUyandıpic.twitter.com/FQ4ekqy35O
— 🇹🇷 Mehmet Çiçekdağlı 🇹🇷 (@Eyt_MADUR) August 22, 2021
Erdoğan vatandaşa masal Avrupalı liderlere gerçekleri anlatılıyor
İlginizi Çekebilir
-
Soylu, kimin adına kimlere ‘özel masalarda’ kumpas kuruyor
-
Ayakçıların Türkiye çıkartması tahliye iddialarını güçlendirdi
-
Polislere ‘Şerefsiz’ diyen AKP’li vekil görüntülerin paylaşılmasından rahatsız
-
Soylu’dan halka ‘Suriyeli’ ayarı: “Bak kardeş öyle değil”
-
Soylu: 15 Temmuz’da aklım hep Cumhurbaşkanımızdaydı
-
‘Şerefsiz’ Nedim Şener’e pahalıya patladı


Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında sahneye çıkacak olan şarkıcı Melek Mosso’nun konserini iptal eden belediye yerine Seda Sayan ile anlaştı. 7 kez evlenen Sayan’ın son nikahını ‘bakara makara’ diyerek Kur’an-ı Kerim ile dalga geçen Egemen Bağış kıymıştı.
BOLD – AKP’li Isparta Belediyesi tarafından iptal edilen Melek Mosso konseri Türkiye’yi ikiye böldü. AKP’liler Mosso’nun ‘ahlaksızlığı özendirdiği’ iddiasında bulunurken, muhalifet kanadı AKP’nin yaşam biçimlerine müdahale ettiği eleştirisinde bulunuyor.
MELEK MOSSO YERİNE SEDA SAYAN
Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından yayınlanan açıklamada, belediyenin “halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan” konserler düzenlendiği iddia edildi. Açıklamada, Melek Mosso konserinin iptal edilmesi talep edilirken, “Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul edilmeyecektir.” ifadesine yer verilmişti.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de akşam saatlerinde Twitter hesabından konserlerin afişini yeniden paylaştı. Mosso’nun konserine burada yer verilmediği görüldü.
Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi daha sonra teşekkür metni yayınladı.
Son olarak Mosso konserinin yerine Saray’a yakın isim Seda Sayan’ın Isparta’da konser düzenleyeceği açıklandı.
TRT’den ballı maaş alan Hilal Kaplan ve üç isim denetimi duyunca ‘hasta’ oldu


TRT Yönetim Kurulu’nda yer alan yandaş dört isim, kurumun mali hesaplarının denetlendiği TBMM KİT Komisyonu’na, “Hastayız” gerekçesiyle katılmadı. Muhalefet, “27 bin TL’yi ceplerine atmayı biliyorlar” dedi.
BOLD – Dokuz kişilik TRT Yönetim Kurulu’nda bulunan üyelerden beşi, mali hesaplarının mercek altına alındığı TBMM KİT Komisyon toplantısına katılmadı.
HER DAKİKA TWİT ATAN HİLAL KAPLAN ‘HASTAYIM’ DEYİP KATILMADI
Hilal Kaplan’ın da aralarında olduğu dört kişinin, “Sağlık sorunları” nedeniyle rapor alarak toplantıya katılmadığı öğrenilirken CHP’li Atilla Sertel, “27 bin TL’yi ceplerine koyuyorlar ama böyle bir toplantıya gelince, hepsi birden hastalanıyor” diyerek tepki gösterdi.
Birgün’ün haberine göre, TBMM KİT Komisyonu’nda TRT’nin denetim raporu görüşüldü. Toplantıya, TRT Yönetim Kurulu üyelerinin “hastalık” gerekçesiyle katılmamaları tartışma yarattı.
YALNIZCA ÜÇ ÜYE KATILDI
TBMM KİT Komisyonu toplantısına TRT yönetim kurulu üyelerinden Hilal Kaplan, Meryem Atlas Çetin, Atakan Yılmaz, Oğuzhan Göksu hastalık mazereti bildirerek katılmadı. KİT Komisyonu CHP Grubu Sözcüsü Atila Sertel, toplantıya sadece üç üyenin gelmesini eleştirerek, “Şu anda Yönetim Kurulundan üç kişi var. TRT, kendi kurumunda bile toplantıyı beş kişi olmadan yapamaz. Nerede bu Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri?’’ diye sordu.
Sertel’in sorusu üzerine TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, “Yönetim Kurulu Başkanımız yolda, beş dakikaya geliyor” deyince toplantıya ara verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak gecikmeli olarak TBMM’ye ulaştıktan sonra toplantıya devam edildi.
“TOPLANTI GÜNÜ ANİDEN HASTALANMIŞLAR”
CHP’li Sertel, kendisine ulaşan mazeret dilekçelerini de toplantıda okudu. TRT Yönetim Kurulu üyelerinden Meryem Atlas Çetin’in aniden hastalanarak rapor aldığı, Hilal Kaplan’ın da aynı gün hastalık gerekçesiyle rapor aldığı belirtildi.
AKP GENEL MERKEZİNDEN SEÇİM SONUCU AÇIKLAYAN HASAN ÖYMEZ DE KAÇTI
Benzer şekilde Atakan Yılmaz ve Hasan Öymez’in de “Ani gelişen rahatsızlıkları” nedeniyle toplantıya katılamadığı bildirildi. AKP Milletvekili Polat Türkmen, TRT’nin dört yönetim kurulu üyesinin aynı gün rahatsızlanmasına yönelik, “Mevsimsel” yorumu yaptı. Sertel ise yöneticilerin, “Aniden rahatsızlandık” diyerek toplantıya katılmamasını eleştirerek, şunları kaydetti:
“Yönetim kurulu toplantıları üç ayda bir oluyor ve bu arkadaşlar da 2021 yılı için baktığımızda toplantı başına değil, ayda 9 bin TL alıyorlar ve toplamda üç ayda bir toplanıyorlar, 2021 yılı itibarıyla 27 bin TL’yi ceplerine koyuyorlar ama böyle önemli bir toplantıya gelince, hepsi birden hastalanıp rapor alıyor.”
CHP’li yetkililer, Hasan Öymez’in Anadolu Ajansı’nda çalışırken AKP Genel Merkezi’nden seçim manipülasyonu yapan birimin başında olduğunu hatırlattı.


AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımını yorumlayan eski milli futbolcu Hakan Şükür, kendilerine Cumhurbaşkanlığı hukukçusu diyen kişilerin sahte imza ile Türkiye’deki evine girip oturduklarını, hukukun da bir şey yapamadığını söyledi.
BOLD – Galatasaray’ın ve Milli Takımın eski yıldız oyuncusu Hakan Şükür sosyal medya hesabından AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sorular yöneltip, sahte imza ile evinin gasp edildiğini söyledi.
GERÇEKTEN Mİ? AİLEMİ PERİŞAN ETTİNİZ
Erdoğan’ın, “Herkes bilsin ki Türkiye, demokratik bir hukuk devletidir. Bu milletin hakkını, hukukunu hiç kimse çiğneyemez, bu millete hizmet edenlerin kılına kimse dokunamaz, kardeşliğimizi hiçbir sinsi senaryo bozamaz” paylaşımını alıntı yapan Şükür, “Gerçekten mi? Ülkeme hizmet ettim diye beni partinize davet edip Türkiye’yi dolaştırdınız. Şimdi terörist diyorsunuz. Ailemi perişan ettiniz.” dedi.
EVİME SAHTE İMZA İLE GİRİP OTURANLAR VAR
Şükür, Cumhurbaşkanlığı hukukçusuyuz diyen kişilerin evini gasp ettiklerini de belirterek, “Cb hukukçusuyuz diyerek evime sahte imza ile girip oturanlar var ve hukuk bi şey yapmıyor. Her şeyimi futboldan kazandım el koydunuz” ifadelerini kullandı.
Gerçekten mi?
Ülkeme hizmet ettim diye beni partinize davet edip Türkiye’yi dolaştırdınız .
Şimdi terörist diyorsunuz.
Ailemi perişan ettiniz, Cb hukukçusuyuz diyerek evime sahte imza İle girip oturanlar var ve hukuk bi şey yapmıyor.
Her şeyimi futboldan kazandım el koydunuz. https://t.co/TRZ1ixcUJs— Hakan Şükür (@hakansukur) May 27, 2022


Melek Mosso konserini iptal eden Isparta Belediyesi Seda Sayan ile anlaştı


Şirketlere 1.3 trilyon liralık kur şoku


TRT’den ballı maaş alan Hilal Kaplan ve üç isim denetimi duyunca ‘hasta’ oldu


Müebbet hapis cezası alan askeri öğrencilere tahliye


Yunanistan’a ulaşan sığınmacıları, Türkiye’ye çalışan çete geri itti


İşkenceciler için hesap vakti: Erdoğan Rejimine Lahey yolu göründü


Hükumetin dolarda belirlediği yeni baraj 16.60 aşılabilecek mi?


Telefon repliğini tarihe gömen cevap: “-3 liraya su mu olur?… -İçme, eskiden su mu içiyordun?”


Süleyman Özışık’tan sonra bir itiraf da Rasim Ozan Kütahyalı’dan: Ayşenur Arslan ve Dündar’ın tutuklanmaması için devreye girdim
Öne Çıkanlar
-
Gündem1 day önce
Müebbet hapis cezası alan askeri öğrencilere tahliye
-
Gündem1 day önce
15 Temmuz ve SADAT düğümü çözülüyor
-
Gündem1 day önce
İhraç kaymakamlara operasyon: 32 isme gözaltı
-
Gündem19 hours önce
AİHM’i gören AYM yıllar sonra hukuku hatırladı: ByLock’ta silahların eşitliği ilkesi ihlal edildi
-
Gündem2 days önce
İhraç Danıştay üyesi Gürsel Ceylan koronadan hayatını kaybetti
-
Gündem2 days önce
Kumpas diye kapatıldı, ABD terör örgütü olarak tanıdı
-
Gündem23 hours önce
AKP’nin yeni projesi: Güneşe ters Y Tipi cezaevleri
-
Gündem11 hours önce
Hakan Şükür’den Erdoğan’a: Sahte imza ile evimi gaspettiniz