BoldMedya
Video Galeri
Foto Galeri
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar
No Result
View All Result
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar
No Result
View All Result
BoldMedya
No Result
View All Result
Home Analiz

Saray da krize boyun eğdi: Tek gündem hayat pahalılığı

14/09/2021
A A
Saray da krize boyun eğdi: Tek gündem hayat pahalılığı
Share on FacebookShare on Twitter

Pandemi ile katlanan ekonomik kriz şiddetini giderek artırıyor. Halk, aylarında başta sebze ve meyve olmak üzere gıda maddelerindeki pahalılıktan şikayetçi olurken, saray hayat pahalılığı ile ilgili şikayetleri gündem yaptı. Erdoğan başkanlığında toplanan AKP MKYK’sında gündem ekonomi ve hayat pahalılığı oldu.

BOLD – Saray’a yakınlığı ile bilinen ve AKP içerisinden verdiği kulis bilgileri ile dikkat çeken Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AKP MKYK toplantısında gündemin ekonomi ve hayat pahalılığı olduğunu öne sürdü.

ERDOĞAN: EKONOMİ EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDESİ

Selvi, AKP’nin gündemindeki en önemli maddenin ekonomi ve hayat pahalılığı olduğunu öne sürdü. Selvi, bugünkü köşe yazısında AKP’nin bu konuda yaptığı toplantılarla ilgili “AK Parti MKYK toplantısında, satın alma gücüne göre Türkiye’nin gelişmiş ülkeler arasında çok iyi bir noktada olduğuna ilişkin sunumdan sonra bazı üyeler hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısının halkın en acil sorunu olduğunu belirterek itiraz ediyorlar. Erdoğan bu görüşleri dinledikten sonra, “Ben de aynı kanaatteyim. Ekonomi en önemli gündem maddesi” diyor.

HALK HAYAT PAHALILIĞINDAN ŞİKAYETÇİ

AK Parti genel başkan yardımcılarının başkanlığında MKYK üyeleri bir süredir sahayı gezip halkın nabzını tutuyordu. Sahadaki tespitlere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi veriliyor. Afgan göçmenler ve ekonomi ilk iki sırada geliyor. “Vatandaş en çok hayat pahalılığından şikâyetçi” deniliyor. Geçen hafta ise ekonomiyle ilgili olarak yapılan bir sunumdan sonra enflasyonun düşürülmesi için çalışılması talimatını vermişti” dedi.

ERDOĞAN FAHİŞ FİYAT ARTIŞLARINI MARKETLERE YÜKLEDİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta sonu Kahramanmaraş’ta katıldığı toplu açılış programında gıda fiyatı etiketlerindeki fahiş fiyat artışlarına dikkat çekerek, “İnşallah enflasyonu da en kısa sürede kontrol altına alarak, raflardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının da önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

https://www.boldmedya.com/2021/09/13/muhaliflere-saldirilarla-ovunen-akp-dun-boyle-dayak-yiyordu/

Tags: AKPErdoğanFeaturedfırsatçıhayat pahalılığıMarketMKYK

Son Haberler

Yusuf Kerim’i annesine kavuşturacak yasa Meclis’ten geçti

Yusuf Kerim’i annesine kavuşturacak yasa Meclis’ten geçti

Bahçeli’nin MHP’yi bitiren AKP’yi kurtaran fedakarlıkları

MHP ortak listeyle seçime girmeyecek

Reuters’tan sandık güvenliği analizi: Depremde vefat edenlerin sayısı net değil

Kılıçdaroğlu söz verdi: Mal varlığımı bütün Türkiye’ye göstereceğim

Kılıçdaroğlu söz verdi: Mal varlığımı bütün Türkiye’ye göstereceğim

Boldmedya.com bir International Journalists Association e.V. kuruluşudur. https://www.youtube.com/boldmedya kanalından görsel içerik de üretmektedir.

Bizi Takip Edin

  • Datenschutzerklärung

© 2018 - 2022 Bold Medya - Designed by INCREASES

No Result
View All Result
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar

© 2018 - 2022 Bold Medya - Designed by INCREASES