Karabük ve Antalya’dan sonra Şanlıurfa’da da üniversitede okuyan kız öğrencilere operasyon düzenlendi. Şanlıurfa’da gözaltına alınan aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu 7 kadın bu sabah tutuklandı.
BOLD – Karabük ve Antalya’dan sonra Şanlıurfa’da da üniversite öğrencileri gözaltına alındı. Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün başlattığı operasyonlarda aralarında öğretmen, özel sektör çalışanları ve üniversite öğrencilerinin olduğu 11 kadından 7’si tutuklandı.
Şanlıurfa, Hatay ve Diyarbakır’da gözaltına alınan ve öğrenci evinde kaldıkları belirtilen öğretmen, özel sektör çalışanları ve üniversite öğrencilerinden 7’si tutuklanıp cezaevine gönderilirken 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Operasyonla ilgili İhlas Haber Ajansı’nın servis ettiği fotoğraflarda, polisin dini kitapların olduğu kitaplıkta aramaya yaptığı görülüyor.

Yeni gelişme: Karabük’te serbest bırakılan 9 kız öğrenciden 5’i tutuklandı