BoldMedya
Video Galeri
Foto Galeri
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar
No Result
View All Result
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar
No Result
View All Result
BoldMedya
No Result
View All Result
Home BOLD ÖZEL

Nakliyecilik yapan KHK’lı bürokrat trafik kazasında hayatını kaybetti

Görev yaptığı Ulaştırma Bakanlığı’ndan OHAL KHK'sı ile atıldıktan sonra nakliyecilik yapmaya başlayan Ensar Erdem (47), geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Elim olayı duyanlar taziye için Erdem'in Elmadağ'daki baba ocağına akın etti.

15/04/2023
A A
Share on FacebookShare on Twitter

NECDET ÇELİK | BOLD ÖZEL

15 Temmuz sonrasında kitlesel kıyım aracı olarak işlev gören KHK’lar, bir kişiyi daha hayattan kopardı. Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü’nde liman müdürü olarak görev yaparken işten uzaklaştırılan Ensar Erdem, Kayseri’den aldığı yükü Ankara’ya götürürken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

HATALI PARK ETMİŞ KAMYONETE ÇARPTI

Bold Medya’nın edindiği bilgilere göre kaza, Kırşehir yakınlarında meydana geldi. Veysel Çalık’ın kullandığı kamyonet, arıza nedeniyle yol kenarına kurallara aykırı şekilde park etmiş araca arkadan çarptı. Kaza esnasında sürücü kabininin sağ tarafında başını cama yaslamış halde bulunan Ensar Erdem, kafasına aldığı darbe ile olay yerinde hayatını kaybetti. Erdem’in akrabası ve iş ortağı Veysel Çalık kazadan hafif sıyrıkla kurtuldu.

Ensar Erdem’in cenazesi, ertesi gün Elmadağ’da toprağa verildi. Acı haberi alan eski iş arkadaşları ve farklı çevrelerden çok sayıda insan, Erdem ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MÜTEVAZİ VE DOST CANLISI

Yurt dışında olduğu için 30 yıllık arkadaşına son görevini yapamamanın üzüntüsünü yaşayan Necip Köksal, duygularını Bold Medya ile paylaştı. Lise yıllarından beri tanıştığı Ensar Erdem’i ağırbaşlı, alçak gönüllü, sevecen ve dürüst biri olarak tarif eden Köksal, ‘’Çok sık görüşürdük. O yaşadıklarına hiç isyan etmedi, boyun da eğmedi. Onu nakliyeci olarak tanıyanlar, ”Sen bu işin adamı değilsin, sen kimsin?” dedikçe uğradığı haksızlıkları anlatmaktan geri durmadığını bana anlatırdı” dedi.

ONURUNU MENFAATİN ÖNÜNDE TUTTU

Ensar Erdem’in yaptığı işten hiç şikayet etmediğini vurgulayan Necip Köksal, ”Çalışırken kafası, gözü yarıldı ama hiç dudak bükmedi. Bilakis ‘Bu kazanç benim için çok bereketli’ derdi. İbadetlerine hep dikkat ederdi. Şerefini, haysiyetini ve onurunu hep maddi menfaatin önünde tuttu.” sözleriyle arkadaşını yad etti.

NAKLİYE ARACININ KABİNİNDE İKİ OHAL MAĞDURU

15 Temmuz sonrası kitlesel tutuklamalardan nasibini alan Ensar Erdem, son görev yeri olan Elazığ’da 8 ay hapis yattı. BM ve AİHM’nin suç saymadığı fiillerden 6 yıl 3 ay ceza aldı. Cezası onama için Yargıtay’da olan eski bürokrat, 12, 17 ve 19 yaşlarında üç kız babasıydı.

Erdem’in beraber nakliyecilik yaptığı akrabası Veysel Çalık da benzer suçlamalarla 6 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Çalık’ın cezası da onama için Yargıtay’da bulunuyor.

Tags: Denizcilik Genel MüdürlüğüelmadağEnsar Erdemkhk'lı bürokratliman müdürütrafik kazasıVeysel Çalık

Boldmedya.com bir International Journalists Association e.V. kuruluşudur. https://www.youtube.com/boldmedya kanalından görsel içerik de üretmektedir.

Bizi Takip Edin

  • Datenschutzerklärung
  • Impressium

© 2018 - 2022 Bold Medya - Designed by INCREASES

No Result
View All Result
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar

© 2018 - 2022 Bold Medya - Designed by INCREASES