BoldMedya
Video Galeri
Foto Galeri
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar
No Result
View All Result
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar
No Result
View All Result
BoldMedya
No Result
View All Result
Home Analiz

Ulusal Kanal, Putin adına Erdoğan’a ayar verdi: Yaptıklarının bir bedeli olacak

Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek için bir kez daha Rusya’ya gidiyor. Erdoğan’ın iletişim ofisi, Putin’in Türkiye’ye geleceğini açıklamıştı ancak yollara düşen yine Erdoğan oldu. Erdoğan’ın yine Putin’in ayağına gitmesine, Ulusal Kanal teşhisi koydu: Zelensky ile görüşmenin, Azov taburu komutanlarını ona teslim etmenin bir bedeli olacak!

01/09/2023
A A
Share on FacebookShare on Twitter

ERSOY ÇELİK I BOLD ANALİZ

Gezi Parkı eylemleri ve akabinde 17 – 25 Aralık Yolsuzluk Operasyonları ile başlayan süreç, Erdoğan’ın iç politikada olduğu gibi dış politikadaki yaklaşımlarını 180 derece değiştirdi. Hatta defalarca yaptığı tornistanlar nedeniyle, sadece 180 değil; 360 ve 720 derecelik dönmelerinden dahi bahsetmek mümkün. Tornistanları öyle bir hal aldı ki, “Yavaş dön Reis! Ümmet hızına yetişemiyor” nidası, sosyal medyada sıklıkla kullanılan bir motto haline geldi. Erdoğan’ın dönüşleri sadece “ümmetin” değil, adı matruşkaya çıkan dönüşlerin efendisi Doğu Perinçek ve avanesinin de başını döndürdü.

ERDOĞAN YİNE PUTİN’İN AYAĞINA GİDİYOR

Erdoğan’ın en çok yaptığı tornistanlarının başında, Rusya ve Devlet Başkanı Viladimir Putin’le olan ilişkileri geliyor. Rus uçağının Suriye sınırında düşürülmesinin ardından NATO’yu Rusya’ya karşı yardıma çağıran ve Putin’e aylarca hakaret eden Erdoğan, sonra özür dilemiş ve Putin’le görüşebilmek için Rusya’nın Soçi kentinin yollarını sıklıkla aşındırır olmuştu. İletişim Başkanlığı’nın verdiği “Putin, Türkiye’ye gelecek” bilgisine rağmen, Erdoğan bir kez daha Putin’in ayağına, Soçi’ye gidiyor. Erdoğan’ın ziyaretinin 4 Eylül’de gerçekleşmesi bekleniyor.

“Eee, ŞİMDİ BUNLARIN BİR BEDELİ OLACAK YANİ”

Peki, neden yine Erdoğan, Putin’in ayağına gidiyor? Doğu Perinçek’in sahibi olduğu Ulusal Kanal’ın bu soruya “Putin postası” mahiyetinde bir cevabı var. Ulusal Kanal’da dün akşam yayınlanan Günlük adlı programda konuşan yazar Koray Kamacı, şunları söyledi: “Bu görüşme normalde Türkiye’de olacaktı, Putin, Türkiye’ye gelecekti ama sonra değişti, görüşme Rusya’da olacak. Bunu da iyi analiz etmek lazım. Tahıl koridoru başta bazı anlaşmalarda maalesef müzakereleri yeterince yapamadık. Çok başarılı işler de yaptık ama mesela Ukrayna’nın piyon cumhurbaşkanı buraya geldiğinde Azov taburundaki katliam yapan komutanları teslim ettik. Hem de hiç Rusya’ya bilgi vermeden. Tahıl koridorunun bir anlamda çökmesi de bundan dolayı oldu. Ee şimdi bunun bir bedeli olacak yani! (Aleksander) Dugin de söylüyor, bunun bir bedeli olacak!”

BAKALIM ULUSALCILARLA SON TANGOSU NASIL BİTECEK

“Rusya’dan çok Rusya’cı” bir profil çizen Doğu Perinçek’in Ulusal Kanalı, Putin adına Erdoğan’a posta koyuyor, yine Putin’in ayağına gitmek zorunda kalmasına dair, “Yaptıklarının bir bedeli olacak” diyor. Erdoğan’ın “denge politikası” adıyla, Batı ile Rusya arasında gerçekleştirdiği zikzakları, 17-25 Aralık operasyonlarından sonra ittifak kurduğu Perinçek’i ve ulusalcıları artık çok rahatsız ediyor. Onlar da kimi zaman 15 Temmuz tiyatrosunu deşifre eden çıkışlarıyla, kimi zaman da Putin adına koydukları postalarıyla, Erdoğan’a ayar vermeye çalışıyor.

Bakalım Erdoğan’ın ulusalcılarla yaptığı son tangosu nasıl nihayet bulacak?

Tags: ErdoğanKorak KamacıPutinSoçiulusal kanal

Son Haberler

Üç çocuğun öldüğü inşaat AKP’li belediye ile valiliğe ait çıktı

Üç çocuğun öldüğü inşaat AKP’li belediye ile valiliğe ait çıktı

Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı

Gazeteci Merdan Yanardağ’a tahliye: Mahkeme 2,5 yıl ceza verdi

Mahkeme milletvekili seçilen Ayşegül Doğan’ı yargılamaya devam edecek

Mahkeme milletvekili seçilen Ayşegül Doğan’ı yargılamaya devam edecek

RTÜK’ten Halk TV’ye ‘Kanun Hükmü’ cezası

Boldmedya.com bir International Journalists Association e.V. kuruluşudur. https://www.youtube.com/boldmedya kanalından görsel içerik de üretmektedir.

Bizi Takip Edin

  • Datenschutzerklärung
  • Impressium

© 2018 - 2022 Bold Medya - Designed by INCREASES

No Result
View All Result
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar

© 2018 - 2022 Bold Medya - Designed by INCREASES